TRX, G-Flex

A felfüggesztéses eszközök lényege, hogy segítségükkel, saját testünkkel tudunk edzeni a gravitációt kihasználva. A testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel, középpontba helyezve a core izmokat, melyek a gerinc, illetve egész testünk stabilitásáért felelősek. Tudományosan bizonyított az ilyen jellegű órák jelentős zsírégető hatása; az erő növekedése, és a hatékony alakformálás egyaránt.

Nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat. Trx  edzés Budapesten a Team Fitness terem III. kerületi sportkomplexumában szakképzett edzők segítségével is lehetséges. Tel: +36-1-250-86-40

G-FLEX

A G-Flex a hagyományos felfüggesztéses edzésrendszerek és eszközök egy továbbfejlesztett változata, gravitációs edzéseszköz amely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel , mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást lehessen végezni és páros gyakorlatokat is Felhasználhatod saját edzőtermed kialakítására, élsport edzésben, csoportos, vagy személyi edzésben.