Újranyitás május 5. 08.00

Újranyitás május 5. 08.00

Újranyitás május 5. 08.00


Team Fitness Újranyitással kapcsolatos információ


Kedves Vendégeink!
✅Sajnos pont egy éve volt egy hasonló közleményük, de mégsem egészen ilyen! ✅Tisztában vagyunk vele, hogy az elmúlt időszak mindannyiunk számára rettentő kimerítő volt.
✅‼️Kérünk, mindenkit figyelmesen olvassa el a leírtakat‼️Pestiesen szólva van egy jó és egy rosszabb hírünk.... de nézzük
✅A jó hír:
A Team Fitness Május 5-én 174 napos bezárást követően kinyitja kapuit! Mint azt előző posztjainkba leírtuk becsülettel, betartottuk a szabályokat, most is be fogjuk tartani.
✅Nem akartunk az elsők lenni, elég ha a szolgáltatásokban vagyunk az elsők között, nekünk sokkal fontosabb a Vendégeink és a Kollégáink biztonsága, egészsége!
✅De! Sajnos őszintén szólva egy 2+6 hónapos bezárás, igen csak megtépázza a fitness terem költségvetését, ami azt eredményezi, hogy szoros és kifeszített gazdasági helyzetbe kerültünk. Önhibánkon kívül a törvényi rendeleteknek köszönhetően.
✅Ahogy Ti is tudjátok, eddig igyekeztünk rengeteg kedvezménnyel, akcióval segíteni a Vendégeinket, az újra nyitáshoz elengedhetetlen lesz a közös gondolkodás és segítség, ehhez kapcsolódik a rosszabb hír:
✅Igen, a bérletekről van szó, amelyek hosszabbítására és finanszírozására önerőből 3 hónapig volt kapacitásunk.
✅Tisztában vagyunk a helyzet súlyosságával, és mérlegelnünk kellett a döntés előtt, ezért egy reményeink szerint mindenki számára elfogadható hosszabbítási lehetőséget dolgoztunk ki:
✅‼️Nyitáskor a következő képen tudjuk elindítani a befagyasztott bérleteket:
‼️Az éves bérletek esetében: 9900.- 1x újraindítási díj
‼️3 hónapos bérlet és 20 alkalmas bérletek esetében 5900.- 1x újraindítási díj
‼️1 havi és 10 alkalmas bérletek esetében: 1990.- forint 1x újraindítási díjjal indul, amely összegekkel még így is bőven a bérletek lista árai alatt maradtunk.
‼️Ezt az első belépéskor a recepción kell befizetni.
✅A nyitásnál nem szerettünk volna megkülönböztetni senkit, mégis erre kényszerítenek, de bízunk benne, hogy egy -két héten belül rendeződni fognak a jelenlegi szabályok, és mindenkinek lesz lehetősége megkülönböztetés nélkül nálunk edzeni.
✅‼️Nyitás után sajnos további kedvezményeket nem tudunk adni! Bérlet árat nem tudunk visszafizetni‼️Tehát a bérletek ezekkel a feltételekkel elindulnak, viszont pillanatnyilag azok léphetnek be a terembe, akik megfelelnek az aktuális szabályoknak.
✅vagy védettségi igazolvány, vagy azok a Vendégek akik rendelkeznek érvényes verseny engedéllyel és az ehhez kapcsolódó sportorvosi igazolással léphetnek a terembe.
✅‼️Ezt a recepción minden esetben be kell mutatni‼️
✅Azok a vendégek akik nem tudnak a nyitás időpontjában eljönni hozzánk, azok jelezzék ezt egy e-mailben az info@teamfitness.hu címre, és akkor indítjuk el a bérletet amikor már ő is tud jönni sportolni. Nekik az egyszeri újraindítási díj akkor kerül felszámolásra amikor elkezdi a bérletet. Ebben az esetben a további kiesett időszak is jóváírásra kerül‼️Ezeket az intézkedésket, nyár közepéig tudjuk fenntartani!
✅‼️Tisztában vagyunk vele, hogy ez a helyzet senkinek nem könnyű. Nem szeretném a felelősséget másra hárítani, de erről a bezárásról nem a Team fitness tehet, (ez egy tipikus Vis Maior helyzet), ahogy a Vendégeink sem, nem mi hoztuk a szabályokat döntéseket.
✅Amit tudtunk megtettünk eddig is, és ez után is.
‼️Bízom benne, hogy képesek leszünk kommentháború, harag és jogászkodás nélkül, közösen viselni ennek következményeit egy minimális és vállalható összeggel. Csak így lesz lehetőség újraindítani azt a termet ahova évek óta jártok, és egy jó egészséges gondolkodású összetartó közösségként működni a továbbiakban is‼️✌️
✅Néhány fontos infó a nyitással kapcsolatban:
✅Ideiglenes nyitvatartási időnk: 2021 május 5. szerdától: hétfő-vasárnap: 8.00-20.00 ✅Csoportos órák első körben létszám stoppal lesznek megtartva, javasoljuk a foglalást (érvényes bérlettel a megszokott menetrendben) lesznek hiányzó órák, mindenki tájékozódjon a következő héttől a weboldalon https://teamfitness.hu/orarend/
✅A bevásárlóközpontban a szájmaszk viselése kötelező, kérünk mindenkit hogy ezt tartsa figyelemben, illetve amíg becsekkol és átöltözik a maszk addig is maradjon fent!
✅Edzés közben a maszk viselése nem kötelező
✅Belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő használata és a kézmosás kötelező!
✅Ügyeljünk az egymás közötti 1,5m betartására
✅Aki beteg, köhög, nem érzi jól magát, azt külön megkérjük, hogy NE látogassa a fitness termet!
✅Váltóruha, és cipő kötelező! (ahogy eddig is!)
✅A bérleteket mindenki onnan folytatja ahol 2020 november 10.-én meg állítottuk a fent említett egyszeri újrakezdési díj fizetés ellenében. Egészen pontosan 174 nap a kiesett időszak, ez kerül jóváírásra!
✅Figyelem‼️Sok Vendégünknek novemberben második felében járt volna le a bérlete Ezt mindenki vegye figyelembe, hogy ezek a bérletek most májusban ugyan úgy le fognak járni!‼️
✅De‼️Aki májusban hosszabbítja meg a lánc bérletet, az most kap + 1 hónapot ajándékba! (akinek nem most jár le annak is érdemes)‼️
Köszönjük,