Sport és Szabadidőközpont „Konditerem” Óbudán, a 3. kerületben: ahová érdemes lejárni

konditerem Óbudán a Team Fitness

Sport és Szabadidőközpont „Konditerem” Óbudán, a 3. kerületben: ahová érdemes lejárni


Egy konditerem Óbudán a Team Fitness, ahol szakképzett edzők és többféle szolgáltatás segítségével érheted el a céljaidat!


3. kerületi konditermet keresel, de eddig még nem találtad meg az elképzeléseidnek megfelelőt? Olyan helyre szeretnél lejárni, ahol minden adott ahhoz, hogy formába hozd, vagy formában tartsd magad, sőt, fejlődhess? Szakképzett edzőre lenne szükséged, aki nem csak megtanítja neked a gyakorlatok helyes elvégzését, de felügyeli is az edzésedet, közben tanácsokkal is ellát, és még motivál is? Szeretnél többféle mozgásformát is kipróbálni, mert eddig még nem találtad meg azt, amit igazán tudsz élvezni? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, a legjobb helyen jársz, hiszen konditermünkben a Team Fitnessben, Óbudán mindezt megtalálod!

3. kerületi konditermünk számos szolgáltatással vár Téged is, amelyekről bővebben is olvashatsz honlapunkon, ám néhány példával kedvet csinálunk Neked: az alakformáló és zsírégető edzéseken túl természetesen erőnléti edzéseket is végezhetsz, akár személyi edző felügyelete mellett is, és akkor is megtalálod a számításodat nálunk, ha a Crossfit vagy a Spartan Race elkötelezett híve vagy, de legyen ez éppen jóga, vagy BodyArt óra. Ezek alapján még mondhatnád azt, hogy semmiben nem különbözünk más konditermektől, ám a java még csak most jön! A Zumba már-már megszokottnak tekinthető, ám a társastáncra talán nem gondolnál sportként, de óbudai konditermünkben Keleti Andrea tánciskolája erre is lehetőséget nyújtunk. Ha gyermekeddel együtt érkezel, ő is jól érezheti magát, miközben te az edzésedet végzed, hiszen a több mint 500m2 es játszóházat is létrehoztunk a legkisebbek számára. Ha végeztél az edzéssel, igénybe veheted szoláriumunkat, szaunáink egyikét, de akár át is masszíroztathatod megfáradt tagjaidat, azaz teljesen felfrissülve távozhatsz tőlünk. Fontos még megemlítenünk, hogy 3. kerületi konditermünk AYCM, azaz All You Can Move Sportpass elfogadóhely, napi egy belépéssel, sőt akár szépkártyával is fizethetsz!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged óbudai konditermünkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!