Hot Iron: felejtsd el a monotonitást!

Hot Iron: felejtsd el a monotonitást!

Hot Iron: felejtsd el a monotonitást!


A Hot Iron egy olyan edzésforma, amelynek segítségével nem csak alaposan megdolgoztathatod az összes izomcsoportodat, de az unalmat is elfelejtheted!


A fogyáshoz nem csak diéta, de mozgás is szükséges, ám az sem mindegy, hogy milyen. A folyamatos kardiózás ugyan viszonylag hatékonyan égeti a zsírt, ám közben az izomtömeg is csökken, és, ha kevesebb az izom, akkor alacsonyabb a kalóriafelhasználás mértéke is. Éppen ezért nem szabad elhanyagolni a súlyzós edzéseket sem, ráadásul tudományosan bizonyított, hogy a súlyzós edzés lényegesen többre is képes; a Hot Iron ezt nyújtja neked élvezhető formában.

Sokan azért nem kedvelik a súlyzós edzéseket, mert unalmasnak találják a súlyok monoton emelgetését, a nők többsége pedig azért ódzkodik tőle, mert attól tart, hogy túlságosan megizmosodik, ezzel pedig veszít a nőies megjelenéséből. Pedig a súlyzós edzés pozitívan hat az izomrostok fejlődésére, ez pedig serkenti az anyagcserét, ami megakadályozza a további testzsír lerakódását. A Hot Iron mindkét "kifogásra" megoldást nyújt, hiszen unalmasnak egyáltalán nem nevezhető, ráadásul nem testépítésről van szó, tehát azok a hölgyek is nyugodtan részt vehetnek a Hot Iron edzéseken, akik tartanak a nagyobb izomtömeg fejlesztésétől.

Hot Iron egy csoportosan végzett, súlyzós edzésmódszer, ami az adott edzéstervhez írt zenére van felépítve. A Hot Iron edzésforma egyesíti magában a súlyzós edzést és az alakformáló gyakorlatsorokat, az órán pedig minden egyes izomcsoportod részt vesz az edzésben, ráadásul egy pillanatig sem fogsz unatkozni.A gyakorlatok típusa és sorrendje, valamint azok az ismétlésszáma megtervezett; ezért is hatékony. Egy csoportos órának azonban nem csak hatékonynak kell lennie, de élvezetesnek is, márpedig a Hot Iron a remek hangulatot és zenét, a társaságot a tudományosan megtervezett, biztonságos és hatékony edzést is képes garantálni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged a Hot Iron edzésmódszerrel kapcsolatban, illetve, ha szeretnél részt venni csoportos óráinkon, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!