Full Kondi vagy egyéb csoportos alakformálás a Team Fitnessben!

Full Kondi vagy egyéb csoportos alakformálás a Team Fitnessben!

Full Kondi vagy egyéb csoportos alakformálás a Team Fitnessben!


A Full Kondi csoportos óránkon várunk Téged is, szeretettel! Formáld az alakodat, építs izmokat magasan képzett oktatónk vezetése alatt!


A „kondizás” hatékony módja annak, hogy komoly állóképességet szerezz, megváltoztasd a külsődet. Izmosabb, formásabb és fittebb is lehetsz egyszerre, ha egy kis időt és kitartást áldozol rá a napjaidból. A Full Kondi csoportos órán heti egyszer, másfél órában tudod megdolgoztatnia edzőnk segítségével az összes izmodat!

Full Kondi vagy más csoportos óránkon szívesen látunk kezdőket és haladókat, de olyan, már tapasztalt „kondizókat” is, akik egy kis változatosságra vágynak, új gyakorlatokkal szeretnék frissíteni az edzés tervüket vagy csak szívesen edzenének másokkal együtt. Sok előnnyel jár egy ilyen órán részt venni.

Miről szól egy Full Kondi óra és hogyan néz ki az edzés? Mielőtt bármit is mondanánk, ne ijedj meg, hogy óra közben lemaradsz, mert az oktató mindenkire figyel. Ez nem egy táncóra, nem kell mindent együtt és egyszerre csinálni. Haladj a saját tempódban és küzdj meg a saját határaiddal minden másfél órás edzésen! A Full Kondi óra gyakorlataival egyszerre tudsz zsírégetést, izomfejlesztést és állóképesség javítást is elérni. Minden izmod dolgozik, nem csupán egy izomcsoport fejlődik, hanem az összes. Nyújtó, stabilizáló és erő gyakorlatok is váltják egymás, különböző eszközöket használva. Súlyok, step pad, labda vagy gumikötél is segíti a változatos és hatékony edzést, amit bemelegítés és levezetés, nyújtás is kiegészít.

Ezt a csoportos órát azoknak ajánljuk, akik szeretnének eredményt elérni, anélkül, hogy személyi edzőhöz fordulnának. Ha nem szeretnél magányosan edzeni, nem tudod, hogyan fogj bele az alakformálásba, akkor itt a helyed, ezen a csoportos órán!

Ne lazsálj tovább és ne várd meg az újévi fogadalmakkal a fitness bérlet vásárlást! Vágj bele most és gyere hozzánk edzeni, akár már ezen a héten! Ha valamilyen kérdésed van a Full Kondi óráról, a konditeremről, kérdezd kollégáinkat személyesen vagy pedig vedd fel a kapcsolatot velünk az egyik elérhetőségünkön!