Fitness? Küzdősport? Nem, hanem FitFight!

Fitness? Küzdősport? Nem, hanem FitFight!

Fitness? Küzdősport? Nem, hanem FitFight!


Igazán dinamikus mozgásformát keresel? A FitFight távol-keleti harcművészeti irányzatok és pörgős zenék izgalmas párosával vár, próbáld ki nálunk!


Ma már elképesztően sokféle edzésformából lehet válogatni, sorra jönnek az újdonságok és szinte letarolják a termeket, így akadnak, akik szerint a fitness már a múlté. Csakhogy a fitness sokkal változatosabb, mint ahogy azt az emberek többsége gondolja, és talán valóban kevesen ugrálnak már Bíró Ica kazettákra, viszont vannak olyan új és ígéretes irányzatok, mint amilyen a FitFight.

A FitFight ugyanis egy nagyon ütős kombináció, ami küzdősport alapokra építkezik, ugyanakkor tagadhatatlanul ott van benne a fitness. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogyan ölt formát egyetlen edzéstípusban ez a két, látszólag teljesen ellentétes világ, azaz mi is pontosan a FitFight és miért ajánljuk jó szívvel Neked is.

Harcművészet ellenfél nélkül? Nem rossz, igaz?

Elsőre talán szokatlannak hangzik, hogy egy edzésforma, amiben fellelhetők a thai-box, a kick-box, a jiu jitsu és a taekwandoo mozdulatai, valójában csöppet sem tekinthető küzdősportnak, sőt, épp azt állítjuk, hogy ez fitness a javából. Úgy kell elképzelned az órákat, hogy ellenfél nincs, vannak viszont ütések, rúgások, védések és persze ezek minden elképzelhető variációja.

A FitFight teljes mértékben nélkülözi a jól ismert aerobicos mozgáselemeket, ami miatt mégis azt mondhatjuk, hogy ez egy fitness irányzat, az az, hogy a zene ütemét használja fel. A kombinációk az aerobicban alkalmazott 4×8-as ütemszámokra alapoznak, vagyis az egész edzést az a lüktetés élteti, ami a hangszórókból szól egyenesen az izmaidnak.

Vajon Neked való ez az edzésforma?

A FitFight kifejezetten sokoldalú, ami azt jelenti, hogy zsírégetésre, alakformálásra és izomerősítésre is tökéletes választás, vagyis bármi legyen is a célod, ezeken az órákon megtalálod, amit keresel. Mivel a küzdősportok és az aerobic egyformán jelen van az edzéseken, talán nem is kellene külön kiemelni, hogy ez a mozgásforma épp úgy ajánlott férfiaknak, mint nőknek.

Na és az edzettségi szint? Ez sem számít, bárhol tartasz is, a FitFightban olyan edzésre találsz, ami keményen megdolgoztatja a tested valamennyi izmát. Nem számít, hogy kezdő vagy haladó vagy, hiszen az intenzitást Te szabályozod. Az elején talán még csak combmagasságig rúgsz, aztán egyre magasabbra, az ütemet pedig mindvégig tartani tudod a többiekkel együtt.

Fit fightEz történik Veled, ha a FitFightot választod

Bár a zene kifejezetten lendületessé és egyben szórakoztatóvá is teszi az órákat, ne hidd, hogy nem kell alaposan megdolgoztatnod a tested. Magas kalóriafelhasználású edzésről van szó, ami azt jelenti, hogy kezdőként is igazán izzasztó edzésekre számíthatsz, de haladóként akár 800 kalóriát is elégetsz majd egy-egy óra alatt.

A testsúlycsökkenés tehát máris adott, és mivel lényegében ez egy kardió edzés, javítja a szív- és érrendszeri keringést, valamint felgyorsítja az anyagcserét. Emellett természetesen az izomerőt, az állóképességet és a robbanékonyságot is fejlesztik az órák, sőt, szálkásításnak sem utolsó a FitFight. Míg az ütések a felsőtestet, addig a rúgások a combot, a farizmot és a hasizmot erősítik.

A különféle kombinációk fejlesztik a koordinációs képességet, az edzés javítja a testtartást és még a koncentrációra is jó hatással van. Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy a FitFightnál aligha találsz jobb feszültséglevezető módszert, így ha munka után edzel egyet, nem kell hazavinned az aznapi stresszt.

Na és miért éppen a Team Fitness?

A profi oktatói gárda, a remekül felszerelt terem és a motiváló környezet szerintünk alapvető, hiszen mi is ezt várnánk el a helyedben. Ám ahogy a fitness tud újat mutatni a FitFighttal, mi sem állunk meg az átlagos szintnél, és egy olyan szolgáltatási palettával várunk, ami minden szempontból feltölt. Az edzések után nálunk wellness, szolárium és fitness bár vár.

Ha a FitFight az az edzésforma, amit kerestél, és úgy érzed, a Team Fitness a Te termed, ne várj semmire, egyszerűen csak gyere el hozzánk és válts bérletet! Bizonytalan vagy valamiben? Nem gond, kérdezz tőlünk bátran, hogy magabiztosan vághass bele.