Fit fight: válaszd az alakformáláshoz a zenét és a küzdősportot!

Fit fight: válaszd az alakformáláshoz a zenét és a küzdősportot!

Fit fight: válaszd az alakformáláshoz a zenét és a küzdősportot!


A Fit fight igazán dinamikus edzésforma, amellyel látványos változást érhetsz el a testeden. Zene és küzdősport egy foglalkozáson, próbáld ki!


Tény, hogy manapság nagyon sokféle mozgásforma közül válogathatnak azok, akik életmódot váltanának. Egyeseknek fontos, hogy egy kicsit dinamikusabb, izgalmasabb formáját válasszák a mozgásnak, ugyanis így nem csupán fogyhatnak, formálhatják a testüket, hanem még jól is szórakozhatnak. Amennyiben ezek a tényezők Neked is fontosak, ajánljuk figyelmedbe a Fit fight foglalkozásunkat!

Fit fight igazán mozgalmas edzésformát kínál számodra, amellyel látványos változást érhetsz el a testeden, egyúttal pedig a foglalkozásokon ki is kapcsolódhatsz, és átadhatod magad a szórakozásnak. Ez a mozgás a zenét és a küzdősportot hozza összhangba. Az edzések során többek között a taekwando és kick box rúgásait használhatod, ritmusos zenére, ami azonnal felpezsdít. A Fit fight megmozgatja az egész testet, növeli a teljesítményedet. A foglalkozások során az eddig megszokottaktól teljesen más impulzusokat kaphatsz, amelyek akár abban is segíthetnek, hogy ne add fel a harcot a kilókkal szemben, így elérheted a céljaidat.

A Fit fight fejleszti az állóképességet úgy, hogy Neked ez egy percig nem okoz kellemetlenséget. Egyeseknek igencsak kihívást jelenthet a teljesítmény és állóképesség növelés, azonban a Fit fight szinte teljesen észrevétlenül hozza ki belőled a legjobbat! Egy idő után olyan dolgokra leszel képes, amelyekről korábban nem hitted volna, hogy meg tudod csinálni.

Fitness termünkben folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb edzésformát. Sosem állunk meg a fejlesztésekkel, mi sokkal többet szeretnénk adni a vendégeinknek az életmódváltáshoz, sportoláshoz. Gyere el, és próbáld ki a Fit fight-ot, készülj nálunk a nyári időszakra! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdezni szeretnél, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.