Covid-19 Tájékoztatás!

Covid-19 Tájékoztatás!


Szeretnénk néhány pontban összeszedni a jelenlegi COVID-19 állapotokat, és tájékoztatni a jelenlegi fitness termi etikettről.


Kedves Vendégeink!

 

Szeretnénk néhány pontban összeszedni a jelenlegi COVID-19 állapotokat, és tájékoztatni a jelenlegi fitness termi etikettről.

Fontos! A fitness termekre ahogy tavasszal sem volt most sincs külön szabályozás, korlátozás, az akkori korlátozásokat egyén döntések alapján hoztuk.

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy jóval alatta vagyunk a 500 fős limitnek, (sajnos) ami ráadásul napi szinten oszlik el, közel 2000 négyzetméteren.

A légtechnika szinte új! (2018 októberi átadással) sorozatos szúró cserével, és Ózonos fertőtlenítéssel tisztítjuk a rendszert, és helységeinket. Folyamatos a szellőztetés, friss levegő keringtetés!

A beléptető kapuknál és terem több pontján kihelyezett fertőtlenítők vannak, a mosdókban pedig kézfertőtlenítő szappan. Használjátok!

 

  • Szeptember 21-től kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, a bevásárlóközpontok területén, az egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is. Sportolás, test edzés közben a maszk használat nem kötelező! (a sportolók sem az edzések közben, sem a meccsek közben nem viselnek maszkot) természetesen ha Te ebben érzed magad biztonságban, akkor senki nem fog a viselésért rád szólni, kinevetni stb. Lehetőleg kerüljük a puszipacsi, kézfogást és ölelkezést.
  • Egyéni felelősség - Fontos továbbra is odafigyelni a koronavírus tüneteire, amelyek közül a legismertebbek a láz, a fáradtság és a száraz köhögés. Egyes betegeknél jelentkezhet izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj. Emellett az új koronavírus fertőzés egyik jellegzetes tünete az íz- és a szaglásérzékelés zavara, vagy elvesztése, amely sokszor az egyetlen tünet. Ha valaki a felsorolt tüneteket észleli magán, akkor kérjük, hogy maradjon otthon, ne gyere edzeni!

  • Mi a Team fitnessben továbbra is hiszünk benne, hogy a rendszeres testedzés erősíti az immunrendszert, természetesen ne feledkezzünk meg a megfelelő „C” és „D” vitamin bevitelről sem.

 

Kívánunk további egészséges Covid mentes, sportos napokat!

 

Team Fitness, Tartozz Te is a Csapathoz!