Csapattag bemutatása

Szabó Erika

Személyi edző

EGYÜTT A CÉLJAIDÉRT!

SZABÓ ERIKA vagyok, Fitness Trainer, több éves szakmai tapasztalattal és kitűnő eredményekkel. Megmutatom neked az érzést, hogy kitartó közös munkával milyen gyorsan sikerül megváltoztatni az életedet és válsz sportolóvá.

Egy tréner, aki csak Veled foglalkozik! Aki bátorságot, motivációt és kitartást ad a sporthoz! Bármi is a célod az edzéssel, a legfontosabb, hogy megtaláld a megfelelő edzőt!

Szeretnél sportolni? Fejlődni? Életmódot váltani? Esztétikusabb külsőt? Vagy csak végre kikapcsolni?

A legfontosabb feladatom, hogy a céljaidat elérjük. Hogyan? Megfelelő útmutatással, a gyakorlatok technikailag helyes végrehajtásával az eredmények látványosabbak, a sérülések is elkerülhetők. Semmi másra nem kell figyelned, csak, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az egyes gyakorlatokból. Nem kell agyalni, hogy mit mi után és meddig csinálj! Figyelek helyetted is!

 

Az adottságok és képességek mindenkinél mások. Helyes, tervszerűen felépített edzéstervvel és megfelelő táplálkozási tanácsokkal a legtöbbet hozom ki belőled!

 

Vannak olyan napok, amikor nehéz motiváltnak lenni, mert épp nem vagy jó formában. Ilyenkor is segítek, hiszen a feladatom, hogy ösztönösen ráérezzek a mentális igényeidre is. Egy kis pszichológia.

 

A legtöbb ember gondban van, amikor konkrét célokat kell kitűznie maga elé. Fontos, hogy reális és elérhető célokat határozzunk meg.