Csapattag bemutatása

Pusztai Móni

csoportos óra oktató és személyi edző

Csoportos óra oktató
Személyi edző

Aerobic fitness sportedző
G-FLEx trainer instruktor
FUNKCIONÁLIS trainer
Streching,-ellazulási technika trainer
Életmód tanácsadó wellnes trainer
Személyi edző

"Tegyünk meg mindent a funkcionálisan erős és egészséges testért, hiszen a mindennapokban is erre van szükségünk!"

Pusztai Mónika személyi edző, G-Flex tréning instruktor, Trigger Point Performance SMRT-Core, Foam Rolling masszázs oktató, streching és Életmód Tanácsadó wellnes trainer és Funkcionális trainer vagyok.

Gyermekkorom óta sportolok. Az általános iskolás óta egészen az érettségiig versenyszerűen atletizáltam és kézilabdáztam.
Miután leérettségiztem felhagytam 2 évre az aktív sportolással és sajnos előjöttek a kézilabda okozta térdfájdalmak. Elhatároztam, hogy nem csak az orvostudományra fogom bízni a gyógyulásomat, hanem szeretnék én is önerőből tenni érte.
21 évesen döntöttem el, hogy elkezdem a konditermi erősítő edzéseket. Örömmel tapasztaltam, hogy elkezdett enyhülni az edzések hatására lassan térdfájásom, majd teljesen el is múlt. Pár év önálló edzéssel és nagyon sok pozitív tapasztalattal a hátam mögött elhatároztam, hogy Én ezzel szeretnék foglalkozni, szeretném az embereknek is megtanítani az egészséges életmódot, a preventív mozgást – mellyel megelőzhető és enyhíthetőek az ízületi fájdalmak, a túlsúly okozta problémák és egyéb betegségek (cukorbetegség, magas vérnyomás). Szeretem az inspiráló, pörgős zenéket ezért alapképzésnek az aerobic fitness-t választottam. A képzés során gyakorlati órákon is részt kellett venni, ekkor lettem a funkcionális edzések elkötelezett rajongója. Az órák során használtunk a teljesség igénye nélkül G-Flex-et, TRX-et, fitt labdát, rope kötelet. Elhatároztam, hogy egyszer én is ilyen órákat szeretnék tartani. Az alapképzés után részt vettem egy életmód-tanácsadóképzésen is, ahol megtanultam a helyes, egészséges táplálkozás alapelveit, amit az óta is követek és adom át a vendégeimnek.

Annyira elragadott ez az életforma, hogy szerettem volna még bővíteni és szélesíteni a tudásomat, így elhatároztam, hogy elvégzem a személyi edző tanfolyamot is, ahol jóval komplexebb és mélyrehatóbb tudást szereztem.
Az újdonságokra is mindig nyitott voltam a teljes körű, egész testet megmozgató edzések terén, ezért elvégeztem a G-Flex tanfolyamot is. Ezeket a csoportos G-Flex órákat azóta is heti nyolcszor van szerencsém vezetni itt a Team Fitness teremben. A legnagyobb elismerés a munkámat illetően az az, hogy folyamatosan új tagokkal bővül a csapat és egyre többen csatlakoznak.
Tapasztalataim szerint minden ember fizikai állapota és terhelhetősége különbözik egymástól, ezért minden új vendégemmel az első lépés az, hogy készítek egy ingyenes állapotfelmérést, melynek segítségével személyre szabhatjuk az edzéstervet. Igény szerint táplálkozási tanácsokkal is tudom segíteni a közös munka hatékonyságát.

Fáradékony vagy - Nincs erőd a mindennapokra?

Ülő munkát végzel – fáj a derekad?

Szeretnél egészségesen táplálkozni és ezáltal magasabb energiaszintet elérni?

Bátran keress meg a Team Fitness budapesti létesítményében vagy megjelölt elérhetőségeimen.