Team Fitness a Csillag Centerben

Team Fitness a Csillag Centerben

Team Fitness a Csillag Centerben


Több min tíz éve egy helyen a volt Csillagvárban, új nevén Csillag Centerben! 2018-ban teljesen felújított, új légtechnikával, modern beléptető rendszerrel, és vadonat új gépparkkal.


Célunk egy olyan sport és szabadidő központ létrehozása volt, ahol valóban megtalálja mindenki a magának megfelelő kikapcsolódást, feltöltődés, edzés, vagy éppen a „gőz” kiengedésének lehetőségét. A Team Fitness nem a klasszikus értelemben vett „kondi terem” nálunk nincs fekete gumiszőnyeg, és nem látszik  ki a gépészet a mennyezeten. Ezzel egy olyan családias légkört igyekeztünk kialakítania ahol mindenki otthon érezheti magát.

Mint ha otthon lennénk a bőr kanapén a tágas pihenő térben, akár beszélgetve várva a következő csoportos órára, akár egy fehérje turmix elfogyasztása közben vagy egy finom cappuccinot kortyolgatva! Sport központunkat összekapcsoltuk a szomszéd helységben üzemelő, játszóházzal, ahol a kicsik vezethetik le feles energiájukat, amig a szülők a épp a testüket tartják karban. De legyen ez egy Salsa vagy épp egy társastánc tanfolyam Keleti Andival, és táncoktató csapatával. A csoportos óra termek, Crossfit, és Cardió részleg, ahol a legmodernebb MATRIX érintőképernyős gépekkel várunk, és nem utolsó sorban az erősítő rész, ahol az összes izomcsoport fejlesztéséhez találunk megfelelő gépet.

Tény, hogy nem mindenki szereti a fitness termi edzést, sőt az elmúlt időszak megtanított minket az „otthoni” mozgásra, és van egy pici szakadék a sportos, és a kevésbé sportos emberek között.

A Team fitness azt a célt tűzte ki, hogy népszerűsítse a saját testünkbe való befektetést, hiszen ennek van hosszútávon értelme.  Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy lassabb folyamat, sajnos nem úgy megy, hogy veszünk egy fitness bérletet és már rendben is vagyunk.

De itt hatványozottan igaz, a befektetetett energia meghozza a gyümölcsét. Legyen meg az elhatározás, tűzd ki a célt és tegyünk közösen érte. Tel: +36-1-250-86-40

Team Fitness, több mint edzőterem, tartozz Te is a Csapathoz!

 
Elismerések:
Az Év Családbarát Fitness terme 2018 Just Clear Awards-Fit Balance
2020 Családbarát Szolgáltató Hely tanusító védjegy, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma állított ki!