HOT IRON: kemény edzés, extra hatékonyság

HOT IRON: kemény edzés, extra hatékonyság

HOT IRON: kemény edzés, extra hatékonyság


A HOT IRON zsírégetés és alakformálás a javából. Keményen meg kell dolgoztatnod a tested, az eredmény viszont elképesztően látványos, győződj meg róla személyesen!


A HOT IRON zsírégetés és alakformálás a javából. Keményen meg kell dolgoztatnod a tested, az eredmény viszont elképesztően látványos, győződj meg róla személyesen!

Ha elhatároztad, hogy megszabadulsz a felesleges kilóktól és szeretnél feszes izomzatra szert tenni, akkor a HOT IRON lehet a Neked való. Ez egy viszonylag új edzésforma, ami jött, látott és győzött, alig egy évtized alatt meghódította a fitness termeket na és persze azokat, akiket nem tántorít el a céljaik elérésben egy kis izzadás. Mi is ez pontosan és miért ennyire népszerű?

Egy abszolút dinamikus súlyzós edzésről van szó, amiben van egy cseppnyi aerobic, ez az ötvözet pedig egy izgalmas és sokoldalú mozgásformát hozott létre. A HOT IRON garantáltan átmozgat minden izomcsoportot, elsősorban ez adja a hatékonyságát, de fontos az is, hogy bár csoportos órák adják a kereteket, a gyakorlatok egyedileg variálhatók, vagyis nyitott az út a személyes fejlődés felé.

Van azonban még valami, ami kiemeli ezt az edzésformát a zsírégető műfajból, ez pedig az, hogy felpörgeti az anyagcserét és egyúttal 24 órán át tartó kalóriaégetést idéz elő. Ez úgy lehetséges, hogy az edző gondoskodik arról, hogy a pulzusszám folyamatosan magasan járjon, ami azt eredményezi, hogy az óra ideje alatt nincs zsírégetés, utána viszont - a regeneráció időszakában - annál intenzívebben zajlik a folyamat.

A HOT IRON több, mint egy egyedi zsírégető és izomépítő edzésforma, hiszen mindezeken túl remek stresszoldó is. Miért? Mert a hátteret motiváló zene adja, ami azt jelenti Számodra, hogy ha úgy is érzed egy-egy pillanatban, hogy nem bírod tovább, a ritmus új lendületet ad és egyben igazán örömtelivé varázsolja a legkeményebb edzést is.HOT IRON edzés

Eredmény mindössze heti két edzéssel?

Úgy bizony, ezzel az edzésformával lehetséges, hogy valóban gyorsan és látványos változik a tested, ami a fentieken túl a periodizációnak köszönhető. Az edzésrendszer ugyanis több különböző programot foglal magába, melyek 8-12 hetente változnak, vagyis amikor a test már épp hozzászokna a terheléshez, jön a következő kihívás, így a fejlődés folyamatos.

Minden a hátprogrammal veszi kezdetét, ami lényegében egy alapozás, felkészíti a testet arra az elképesztő változásra, amit a 3 ciklusból álló edzésrendszer hoz el, kezdők esetében mindez nélkülözhetetlen. Amikor a bevezető periódus a végéhez ér, következik a HOT IRON 1, ami egy igazi erő-állóképességi tréning, majd az ezt követő szakasz hasonló, de változik az izomterhelés módja és erőssége, ez már a HOT IRON 2.

Az utolsó periódus egy hypertrófiás edzés, a CROSS, ami az egésznek a csúcsa a testzsír csökkenés és az izomfeszesség javítás szempontjából egyaránt. Na és hogy mi következik, amikor végetér a program? Irány vissza az erő-állóképesség terheléshez, persze egészen új gyakorlatsorokkal, hogy a változatosság is meglegyen.

Egy edzésforma az egészség megőrzéséért

Úgy érzed, hogy nőként távol áll tőled a súlyzós edzés? Ez talán olyasmi, amit hajlamosak vagyunk az erősebbik nem képviselőihez kötni, ám a helyzet az, hogy számtalan érv szól amellett, hogy mégis adj egy esélyt neki. Épp úgy ajánljuk nőknek, mint férfiaknak, és nem csak azért, mert ezzel az edzésformával épp csak annyi izomzatra tehetsz szert, amennyi igazán tónusossá tesz, hanem azért is, mert a HOT IRON az általános egészségi állapot támogatója. Íme a részletek!

  • A súlyzós edzés erősíti a csontokat, valamint elősegíti a gerincmerevítő és mély hátizmok fejlődését, tehát ezzel együtt a helyes testtartás kialakításában is szerepet játszik.
  • A kalóriák égnek, az anyagcsere pedig felgyorsul, vagyis nehezebben rakódik le a testzsír, így ez a mozgásforma remek fegyver az elhízás elleni küzdelemben.
  • Mivel ez az mozgásforma növeli a glükóz felhasználását, képes csökkenteni a cukorbetegség kockázatát, illetve a kezelésében is hasznosnak bizonyulhat.
  • Jótékonyan hat a vérnyomásra és LDL-koleszterinszintre, melynek köszönhetően a keringési betegségek kialakulásának esélye is csökken.
  • Az edzésprogram jelentős, egy kutatás szerint nők esetében akár 50%-os erőnövekedéssel jár, amitől nem alakul ki túlságosan férfias izomzat, de rengeteg extra energiát kap a szervezet.

Nem éred be annyival, hogy mindezt elolvastad, szeretnéd máris megtapasztalni, hogyan hat Rád a HOT IRON edzés? Akkor jelentkezz bátran, nálunk remek edző és motiváló környezet vár!