Nyári AKCIÓK!

Nyári AKCIÓK!

Nyári AKCIÓK!Helló június, sziasztok Kedves Team Fitness Vendégek!

Túl vagyunk május hónapon, örülünk, hogy ilyen sokan visszatértetek! Tény, hogy nem mindenki szereti a fitness termi edzést, sőt az elmúlt időszak megtanított minket az „otthoni” mozgásra, és van egy pici szakadék a sportos, és a kevésbé sportos emberek között.

A Team fitness nyárra azt a célt tűzte ki, hogy népszerűsítse a saját testünkbe való befektetést!  Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy hosszabb folyamat, sajnos nem úgy megy, hogy veszünk egy fitness bérletet és már rendben is vagyunk. De itt hatványozottan igaz, a befektetetett energia meghozza a gyümölcsét. Legyen meg az elhatározás, tűzd ki a célt és tegyünk közösen érte.

És hogy mit teszünk mi hozzá, a rengeteg csoportos óra és egyéb mozgás mellett?  íme néhány az aktualitásokból:

 

Törzsvendég programunk keretén belül, a 3 hónapos lánc illetve az éves bérletesek a tavalyi árakon tudnak nyáron hosszabbítani, sőt a szoláriumozásból 50% kedvezményt kapnak  

 

3 hónapos láncbérlet csatlakozási lehetőség 20% kedvezménnyel

Nyári 2 hónapos fitness bérlet 29.800.- Ft helyett csak 19.900.- Ft (napi korlátlan belépéssel)

 

1 hónapos kombinált Diák bérlet, 17.900.- helyett csak 9.900.- Ft (napi korlátlan belépéssel)Minden bérlet vásárlás mellé adunk egy 5 alkalmas Start bérletet ajándékba, amit olyan személy tud felhasználni aki még nem volt a vendégünk

 

A novemberben befagyasztott bérletek hosszabbítási lehetőségét július végéig kitoltuk  (újraindítási díjjal)

 

Minden hónapban kisorsolunk egy 2 személyes 3 nap 2 éjszakás félpanziós AJÁNDÉK vouchert  CARAMELL PREMIUM RESORT **** SUPERIOR szállodában!

 

Team Fitness, tartozz Te is a Csapathoz!